De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Sporthal de Stigt, 
Kapelstraat 100, 5401 EC UDEN

Wij nemen afscheid...

 
Algemeen bestuurslid Anne-Marie Molhuijsen en voorzitter Ron Creutzburg nemen op 21 september afscheid als bestuurders van onze vereniging. Hieronder hun afscheid-/ bedankberichtjes:
 

Anne-Marie Molhuijsen van Lanen

Lieve trainers, coaches, leden en ouder(s) en verzorger(s),

In maart 2013 werd ik gevraagd om bij de Technische Commissie van BV Rush te komen. Ik heb de TC nu 7,5 jaar gedaan en nu is voor mij echt de tijd gekomen om het TC-petje over te dragen aan anderen. Ik heb veel, heel veel uren in de zaal doorgracht, gezellig een praatje met ouders gemaakt. De proeftrainingen die binnen kwamen, nog wat onzeker maar vaak de trainingen erg leuk vonden, spelers zien ontwikkelen, mooie, leuke en gezellige trainingen gezien. Praatje met de trainers en de coaches…Ik heb dit altijd met veel liefde voor de club gedaan. Het contact met het kader, de trainers en coaches, alle leden en de ouders, ik ga het zeker missen.

Ik ga het loslaten en ik heb de TC “pet” overgedragen aan Dave en Jesper en zij gaan dit nu samen oppakken, daar heb ik alle vertrouwen in.

Lieve allemaal, dankjewel in al het vertrouwen dat jullie in mij hebben gehad! Ik vond het erg fijn om dit samen met jullie te doen!

Lieve groetjes Anne-Marie

 
Ron Creutzburg
 
Blij verheugd dat morgen 19 september de (thuis)wedstrijden in sporthal de Stigt weer beginnen in deze roerige tijden!

De eerste dit seizoen én tevens mijn laatste in de formele rol van voorzitter. Aanstaande maandag draag ik het stokje over en neem ik afscheid tijdens de Algemene Ledenvergadering.
 
Met een pauze van twee jaren (2013-2015) ben ik met trots sinds 2005 vrijwilliger bij Rush geweest. Vrijwilliger als trainer, coach, scheidsrechter, stagebegeleider, webmaster en Technische Commissielid, met veel liefde en plezier. De laatste 5 jaar met de eervolle taak als jullie bestuursvoorzitter, die voor mij heel mooi en bijzonder waren.
 
Leden, oud- en ereleden, ouders en verzorgers, sponsoren, vrijwilligers en in het bijzonder het bestuur, dank voor het vertrouwen en de steun die ik heb genoten gedurende deze periode. Ik wens mijn opvolger en Rush natuurlijk heel veel succes, sportiviteit en spelplezier... op naar het 50 jarig bestaan in 2022!
 
Sportieve groet Ron
 
  • Laatste update op .

Let's Play Basketball

Copyright © 2020 Basketbalvereniging Rush. Alle rechten voorbehouden.
Designed by InAspire BV.