De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Sporthal de Stigt, 
Kapelstraat 100, 5401 EC UDEN

Wisselingen in het bestuur

Tijdens de ALV op 21 september is Roland van de Rijdt benoemd als de nieuwe voorzitter van BV Rush. Hij volgt per direct Ron Creutzburg op. Roland heeft er veel zin in, zit vol ideeën en is enthousiast om de taken over te nemen. Veel succes Roland!

Het bestuur heeft een tweede verandering doorgemaakt.
Dave Lusthof heeft het stokje van Anne-Marie Molhuijsen overgenomen als Algemeen Bestuurslid en hoofd Technische Commissie. Dave is zeker geen onbekende voor Rush of voor het basketbal en is al volop actief voor de vele nieuwe aanmeldingen bij de vereniging. Veel plezier en succes Dave!

Rush is twee ereleden rijker

Zowel Anne-Marie Molhuijsen als Ron Creutzburg werden gisteren verrast en gehuldigd als ereleden van Rush. Met veel trots maar ook met een dubbel gevoel namen ze tijdens de Algemene Ledenvergadering afscheid.

  • Laatste update op .

Let's Play Basketball

Copyright © 2020 Basketbalvereniging Rush. Alle rechten voorbehouden.
Designed by InAspire BV.