BV Rush Friends

Draagt u Basketbalvereniging RUSH in Uden ook een warm hart toe?

Word dan RUSH Friend!  Rush BEELDMERKsenses1 klein

Basketbalvereniging RUSH, één van de mooie sportclubs in Uden met een rijke historie, biedt al vanaf 1972 haar leden de mogelijkheid om met veel plezier te kunnen basketballen in Uden. Basketbalvereniging RUSH, dat niet meer weg te denken is uit Uden, wil naar de toekomst toe haar basis versterken om nog veel meer mooie sportmogelijkheden, toernooien, clinics en andere evenementen te kunnen organiseren.

Om dit mogelijk te maken en ons hierbij te steunen, nodigen wij u uit om RUSH Friend te worden.

Alle organisaties, bedrijven en particulieren die Basketbalvereniging RUSH in Uden een warm hart toedragen en deze graag willen steunen, kunnen dit eenvoudig doen door middel van een donatie en worden daarmee RUSH Friend.

Deze bijdrage/gift geeft u, geheel belangeloos om Basketbalvereniging RUSH te steunen, zonder dat BV Rush hiervoor een tegenprestatie verschuldigd is. BV RUSH zal deze financiële middelen gebruiken voor haar oprichtingsdoeleinde, de uitoefening van de basketbalsport.

Als de donateur (RUSH Friend), zijn/haar logo en/of naam aan BV RUSH ter beschikking stelt, kan BV RUSH dit op haar website opnemen als dankbetuiging voor de ontvangen donatie en uiteraard alleen als u dit op prijs stelt. Indien u, als RUSH Friend, hiermee instemt, dient u een digitaal logo aan BV RUSH te verstrekken via sponsor@rushuden.nl.

Wanneer via BV RUSH, sponsoren en of andere RUSH Friends, mogelijk interessante aanbiedingen/ kortingsacties/evenementen zich aandienen, kan BV RUSH contact met u opnemen om u hiervan op de hoogte te brengen, als u zich hiervoor inschrijft. 

Wij verwelkomen u graag als RUSH Friend en stellen uw steun zeer op prijs. Wij hopen u in de toekomst blij te mogen verrassen. Alvorens we u mogen verwelkomen als Rush Friend, kunt u eerst een keuze maken hoe u Rush wilt steunen; met een eenmalige donatie of een doorlopende gift.Powered by BreezingForms