Rush M16 1 verliest van High Five

Geschreven door  Gerard Landman
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

23 september ’17: Vandaag de 2de wedstrijd in de najaarscompetitie, thuis tegen High Five M16-1.

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we onze tweede wedstrijd thuis tegen High Five. De tegenstander had verschillende tweedejaars spelers, dus het beloofde een zware wedstrijd te worden. In het 1ste kwart gaven wij goed partij en ging de wedstrijd gelijk op. High Five opende de score, waarna wij door Jasper (assist Youenn) en Youenn een 4-2 voorsprong namen. Na de gelijkmaker, wist Jasper ons weer op voorsprong te zetten. Wederom wist High Five gelijk te  maken. Een mooie aanval van Ruben (assist Luuk) zorgde weer voor een voorsprong. Na de gelijkmaker wist Ruben ons met een mooie 3-punter weer op een voorsprong te zetten. Vlak voor tijd wist High Five toch nog te scoren en met een bonus vrije worp, was de stand weer gelijk.

Tussenstand 11-11.

20170923 Wedstrijdmoment 1

1ste helft – 2de kwart

In het 2de kwart schakelde de tegenstander om naar een zone-verdediging. Hier wisten wij niet goed op in te spelen en kwamen dan ook bijna niet tot scoren. Voor ons wisten alleen Youenn en Luuk te scoren, voor de rest was het High Five die de ene na de andere score wist te maken.

Ruststand 15-34

20170923 Wedstrijdmoment 2 

2de helft – 1ste kwart

In het 3de kwart bleef High Five de zone-verdediging hanteren en wisten wij er niet doorheen te komen. High Five liep zelfs verder uit naar 15-54 alvorens wij eindelijk weer wisten te scoren. Ruben (assist Youenn), Enes (beide vrije worpen) en Luuk (assist Youenn) brachten de tussenstand op 21-54.

Tussenstand 21-54.

20170923 Coachuitleg

2de helft – 2de kwart

In het laatste kwart konden we aardig gelijke tred houden met High Five. Na een score van de tegenstander wist Roy via een rebound het verschil gelijk te houden. Na 2 scores van High Five was het wederom Roy (assist Youenn) die namens ons wist te scoren. High Five pakte weer 2 punten mee, waarna Enes, Roy en Ruben voor ons wisten te scoren. Het laatste deel was High Five weer wat sterker en wist alleen Youenn (2de vrije worp) nog 1 puntje voor ons te scoren. Ondanks het verlies bleven we er tot het einde voor vechten en heeft Jesper weer wat te doen op de trainingen, vooral hoe we de zone-verdediging moeten uitspelen.

Eindstand 32-68.

20170923 Eindstand 

Totaal overzicht scores

Luuk 4 punten

Enes 4 punten

Jasper 4 punten

Youenn 5 punten

Ruben 9 punten

Roy 6 punten

Verslag: Gerard Landman, foto’s Anne-Marie Molhuijsen

Lees 468 keer

Gerelateerde items (op tag)