Rush M16 1 wint na prima wedstrijd

Geschreven door  Gerard Landman
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

10 maart ’18: Vandaag de vijfde wedstrijd in de voorjaarscompetitie, uit tegen Barons M16-2.

 

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we onze vijfde wedstrijd, uit tegen Barons. Het goede spel van de afgelopen wedstrijden, werd ook vandaag voortgezet. Direct in het begin namen we al afstand van de Barons, door scores van Youenn (assist Hidde), Youenn (fast-break), Jasper (assist Youenn na steal) en Roy (2de vrije worp). Een goede onderschepping van Youenn voorkwam een tegenscore. Hidde (rebound) bracht vervolgens de 0-9 op het scorebord. Barons deed wat terug door twee keer achter elkaar te scoren. Scores van Luuk (1ste vrije worp), Jasper, Luuk (assist Youenn na steal) en Luuk (assist Youenn) en een benutte vrije worp van Barons, zorgden voor een 5-16 tussenstand.

Tussenstand 5-16.

1ste helft – 2de kwart             

Ook in het 2de kwart waren wij sterker dan onze tegenstander. Luuk (2de vrije worp) en Luuk (assist Ruben) zorgden voor de eerste twee scores. Krijn voorkwam door goed verdedigen een score van Barons. Toch wist Barons in de volgende aanvallen twee keer te scoren. Scores van Jasper en Roy (rebound) brachten het verschil weer terug naar 14 punten. Een score van Barons werd vervolgens gevolgd door scores van Youenn, Roy (assist Ruben waarna Roy mooi wegdraaide van de tegenstander) en Hidde (steal).

Ruststand 11-29

 

2de helft – 1ste kwart

Dit keer was het Barons die de score opende, maar vervolgens volgde de ene na de andere mooie aanval van onze kant en kwam Barons er bijna het hele kwart er niet meer aan te pas. Voor ons scoorden achtereenvolgens Enes (assist Luuk), Hidde (steal), Hidde (steal), Roy (rebound), Ruben (assist Jasper), Roy (rebound), Jasper (assist Luuk) en Roy (mooie assist Luuk). De laatste twee scores waren uiteindelijk voor Barons.

Tussenstand 17-45.

 

2de helft – 2de kwart

In het laatste kwart bleven we goed spelen en werd het verschil nog groter. Door scores van Jasper (rebound), Luuk (fast-break) en Luuk (steal) werd het verschil 34 punten. Een tegenscore van Barons werd gevolgd door scores van Luuk, Luuk en Enes (assist Luuk). De laatste score van de wedstrijd was voor Barons via een mooie 3-punter.

Eindstand 22-57.

 

Totaal overzicht scores

Luuk 16 punten

Enes 4 punten

Roy 11 punten

Hidde 8 punten

Youenn 6 punten

Jasper 10 punten

Ruben 2 punten

 

 

 

Verslag: Gerard Landman, foto’s Anne-Marie Molhuijsen

Lees 117 keer