zaterdag, 03 maart 2018 10:05

BV Rush goes digital!

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Sinds dit seizoen heeft de NBB besloten over te stappen van de geschreven wedstrijdformulieren (sheets) naar het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF). Het DWF brengt vele voordelen met zich mee; geen schrijffouten of onduidelijkheden meer en daardoor veel minder boetes voor de vereniging. Maar, zo’n verandering is niet zomaar gedaan!

Zo hebben de penningmeester en de ledenadministratie veel aan de inrichting van Sportlink moeten doen alvorens met het DWF gewerkt kon worden.

Het wedstrijdsecretariaat van Rush heeft veel energie gestoken in het gebruik van het DWF. Na eerst zelf helemaal up to date te zijn, zorgde in het bijzonder Gerard Landman voor duidelijke instructies naar alle leden, controle en ondersteuning tijdens de wedstrijden, kortom de ingebruikname van het digitaal wedstrijdformulier.Naast al deze organisatorische zaken, had Rush ook te maken met een ander – zeker niet onbelangrijk - bijkomend aspect. Het aanschaffen van tablets waarop het DWF kan functioneren. Hiervoor heeft Rush een sponsor gevonden namelijk het bedrijf IRRUS uit Veghel. IRRUS helpt organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en online samenwerken door slimmer gebruik te maken van de vele mogelijkheden die Office 365 standaard heeft te bieden. Naast dit alles heeft IRRUS dus ook Rush geholpen door deze zeer nodige tablets aan te schaffen. Hartelijk dank IRRUS!!

We kijken terug op een zeer succesvolle implementatie van het Digitaal Wedstrijdformulier. Hartelijk dank aan allen die hieraan meegewerkt hebben. Top!

Lees 98 keer Laatst aangepast op zaterdag, 03 maart 2018 10:15