dinsdag, 13 maart 2018 08:32

BV Rush zoekt een nieuwe Secretaris

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Na vele jaren enorme inzet voor de vereniging heeft Olga Huizinga besloten bij de Algemene Ledenvergadering in juni 2018, zich niet meer verkiesbaar te stellen als secretaris van BV Rush.

Om niet tot juni met dit bericht te wachten, willen we hierbij een oproep doen om deze belangrijke plek in het bestuur in te kunnen vullen.

De secretaris vormt samen met de voorzitter en penningmeester het Dagelijks Bestuur. De voornaamste taak van de secretaris is het notuleren van de bestuursvergadering. Ook alle post en mails die aan BV Rush gestuurd worden, worden door de secretaris bekeken, naar de juiste persoon doorgestuurd en/ of besproken in de bestuursvergadering. Bij BV Rush valt de ledenadministratie onder het secretariaat, echter wordt de uitvoering momenteel door een andere vrijwilliger verzorgd. 

Tijdsbesteding
Voor de uitvoering van deze functie staat normaal gesproken 2 uur per maand voor het bijwonen van de bestuursvergadering. Daarnaast zal je voor het voorbereiden van de agenda en het verwerken van de notulen van de bestuursvergadering zo'n 1 a 2 uur kwijt zijn. 1 keer per jaar (rond mei - juni) bereid je de stukken rondom de Algemene Ledenvergadering (ALV) voor en verwerkt deze achteraf. Dit is een flinke administratieve klus en zal zo'n 8-10 uur werk bevatten. Tenslotte kan het zijn - bij bijvoorbeeld calamiteiten of wanneer er een belangrijke beslissing genomen moet worden - dat een extra vergader- of overlegmoment nodig is.

Het aansturen van de activiteitencommissie kan een mogelijk onderdeel en verbreding van de functie zijn. Deze wordt momenteel niet actief uitgevoerd.

 

Wanneer je meer over deze functie wil weten neem dan contact op met onze voorzitter Ron Creutzburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), of vraag Olga Huizinga -aftredend Secretaris per juni 2018- voor meer informatie of uitleg. 

Lees 388 keer Laatst aangepast op dinsdag, 13 maart 2018 08:56