Nieuws Bestuur

BV RUSH Logo2014 def

zondag, 21 januari 2018 08:46

Bericht van de penningmeester

Geschreven door

Herinnering voor contributie plichtige leden.

Op donderdag 25 en vrijdag 26 januari 2018, wordt de halfjaarlijkse contributie, 2ehelft seizoen 2017-2018, geïncasseerd.

Mocht u het niet eens zijn met de incasso, neem dan eerst contact op met de penningmeester via emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: Bij onterechte storneringen wordt het contributiebedrag verhoogd met € 15,-administratiekosten.

 

 

Met vriendelijke groet,

Jos van Lanen

Penningmeester Basketbalvereniging RUSH

donderdag, 21 december 2017 09:16

Nieuwjaarsborrel 2018

Geschreven door

image001

NIEUWJAARSBORREL


ZONDAG 7 JANUARI 13.30 UUR - 16.30 UUR

Huldiging van de winter-kampioenen.
Vrij basketballen in de zaal.
Dit onder het genot van een hapje en een drankje.

LOCATIE: kantine sporthal De Stigt Uden

 

maandag, 27 november 2017 12:28

BV Rush bedankt Subway voor sponsoring afgelopen jaren

Geschreven door

Basketbalvereniging Rush - vertegenwoordigt door Jos van Lanen (vicevoorzitter) en Gerard Landman (wedstrijdsecretaris) - heeft vorige week een bloemetje overhandigd aan Meriam en Veronique van Subway Uden, als dank voor de sponsoring van de afgelopen jaren. 

Subway is voor Rush een enorme steun geweest, zowel financieel als ook met de heerlijke broodjes die Subway heeft verzorgd tijdens diverse evenementen waar alle leden van genoten hebben. Momenteel zijn Subway en BV Rush in bespreking over een mogelijke nieuwe invulling van het sponsorcontract.

subway

zaterdag, 16 september 2017 07:20

De Grote Clubactie 2017 gaat van start!

Geschreven door

groteclubactie17 

Beste leden, 

De GROTE CLUBACTIE  gaat vanaf vandaag, zaterdag 16 september, weer van start.

We willen jullie vragen om zoveel mogelijk loten te verkopen aan, je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, opa`s en oma`s, buren, vrienden etc. We hebben als basketbalclub dit geld hard nodig, zodat we kunnen blijven investeren in goede materialen.
De loten zijn eventueel ook digitaal te koop via deze link: KLIK HIER OM ONLINE MEE TE DOEN    

Er zijn weer verschillende prijzen te winnen met de 20-loten-actie.  En misschien een idee voor de oudere teams, koop samen met je teamgenoten een SUPERLOT! Of probeer een SUPERLOT te verkopen.

Vorig jaar hebben jullie een heel mooi bedrag binnen gehaald, bijna 800 euro. Natuurlijk hopen wij dat we dit bedrag weer halen...en misschien nog wel meer!

IMG 7929                                              

Alle boekjes graag uiterlijk woensdag 8 november aan mij retour. Alvast bedankt voor jullie inzet en veel succes met de verkoop!     


Met vriendelijke groet,

Anne-Marie Molhuijsen

 

Leaderboard 728x90

dinsdag, 11 juli 2017 17:23

Reminder van de penningmeester

Geschreven door

ter herinnering en informatie:

 

In de week van 24 juli 2017 (week 40), wordt de halfjaarlijkse contributie, seizoen 2017-2018 bij u geïncasseerd.

woensdag, 21 december 2016 20:30

Contributie indexatie per 1 januari 2017

Geschreven door

Beste leden, beste ouders/verzorgers van leden,

Met deze brief willen wij u informeren over het feit dat we een indexatie van 1% zullen toepassen op de verenigingscontributie per 1 januari 2017, zoals aangekondigd tijdens de ALV juni 2016.

woensdag, 14 december 2016 12:00

Uitreiking Subway tegoedbonnen

Geschreven door

Afgelopen zaterdag 10 december 2016, zijn de 2 tegoedbonnen van onze sponsor Subway uitgedeeld aan twee van onze jeugdleden die de meeste loten van De Grote Clubactie hadden verkocht.

dinsdag, 13 december 2016 16:34

Grote Clubactie, Groot succes!

Geschreven door

Beste leden,

Wij bedanken jullie voor jullie enorme inzet, verkoop loten, voor de Grote Clubactie 2016. Resultaat dit jaar, 338 stuks loten, die vooral door de jeugdteams zijn verkocht. 
80% van de totale opbrengst is voor de club, dus konden wij op 12 december bij Intersport Superstore aan de St Jansstraat Uden, een cheque in ontvangst nemen ter waarde van € 791,40.

In dit bedrag hadden wij reeds een gedeelte gereserveerd voor de aanschaf van basketballen die hoog nodig aan vervanging toe waren. De ballen zijn inmiddels vervangen, mede door financiële ondersteuning van onze sponsors, Erik Braks Bouw en Metsel Bedrijf en Kombi-Bouw Bouwmaterialen.

Nogmaals iedereen bedankt die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen.

Anne-Marie Molhuijsen, TC
Jos van Lanen, Penningmeester BV Rush Uden

IMG 7930 IMG 7929

Enorm geschrokken en bedroefd hebben we vernomen dat onze oud voorzitter Kees van Vugt afgelopen zaterdag is overleden. Kees hebben we gekend als een sociaal persoon die voor iedereen klaar stond. Ook voor Rush heeft hij zich enorm ingezet naast alle andere activiteiten.
We wensen zijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden enorm veel sterkte met dit grote verlies.
Lees hieronder het artikel geplaatst in het Brabants Dagblad.

Onecandle  KeesvVugt
 
Kees van Vugt uit Uden is zaterdag op 67-jarige leeftijd overleden. De oud-onderwijzer overleed na een kort ziekbed. Hoewel Van Vugt er zelf altijd bescheiden over bleef, was hij een zeer actief vrijwilliger die bij heel veel verenigingen geliefd was. 

Van Vugt is geboren in Loosbroek maar woonde vanaf zijn zesde in Uden. SkyLine sport, Huize Sint Jan, Stichting schoolsport, Sportgala, de Trap in en KBO Brabant zijn allemaal verenigingen waar Van Vugt erg gemist zal worden.

Vrijwilliger
In 2012 kreeg hij de Vrijwilligerspenning van de gemeente Uden. Van Vugt en bewegende kinderen waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. ,,De Stichting Schoolsport functioneert niet zonder Kees”, zei Karel van der Leegt bij de uitreiking van de penning in 2012. ,,Iedere vrijwilliger is evenveel waard voor de club”, zei Van Vugt toen.

In de lange lijst van zijn activiteiten horen ook genoemd te worden de Jumelage Lippstadt-Uden, basketbalvereniging Rush, Museum voor Religieuze Kunst, de verkeersouders en basisschool de De Wijde Wereld.

Van Vugt verloor zijn vrouw José in 2009 en heeft vijf kinderen en zes kleinkinderen.

Vrijdag 25 november is het afscheid van Kees van Vugt in de Kruisherenkapel in Uden om 14.45 uur.

maandag, 26 september 2016 17:02

De Grote Clubactie 2016 gaat van start!

Geschreven door

De grote Clubactie gaat weer van start op zaterdag 1 oktober 2016

ballen 

Beste leden, 


Zaterdag 1 oktober starten we weer met de verkoop van de Grote Clubactie loten. We hopen natuurlijk dat jullie nóg meer loten gaan verkopen dan vorig jaar! De lotenboekjes worden uitgedeeld tijdens de trainingen. Mocht je boekje vol zijn en je wilt er nog een, dat kan natuurlijk. Vraag er gerust om (aan Anne-Marie). Ook zijn de loten weer digitaal te bestellen via onderstaande link. Vraag je ouders, opa`s, oma`s, tantes en ooms, buren en kennissen of ze een loten willen komen om zo BV Rush te steunen. Succes allemaal!

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van onze Basketbalvereniging Rush.

Door uw aankoop van loten (€ 3,- per lot) kan Basketbalvereniging Rush haar doelen realiseren. Enkele voorbeelden: organiseren van toernooien, basketbalkamp...Dit jaar is dit o.a. voor nieuwe basketballen. Daarnaast zijn er weer prachtige prijzen te winnen.

Dit jaar zijn er weer mooie prijzen te verdienen voor degene die de meeste loten verkopen o.a.

- De 20 loten actie, bij 20 of meer verkochte loten krijgt de lotenverkoper een gratis pretparkkaartje (geldig bij Slagharen, Bobbejaanland en Schiphol behind the scenes, 1 gratis entreekaart i.c.m. 1 volbetalende persoon) en/of 65% korting op een artikel in de Masita webshop. (informatie staat in het lotenboekje.)

- Alle verkopende leden ontvangen een Pathé Thuis film (informatie staat in het lotenboekje.)

- Een  Subway eatfreshtrns cadeaubon à 5 euro voor de nummer 1 en 2 die de meeste loten hebben verkocht! Succes met de verkoop (start op 1 oktober 2016)!

 

KLIK HIER OM ONLINE MEE TE DOEN (vanaf 1 oktober)

Hopelijk kunnen we weer rekenen op jullie aandeel hierin en wensen je bij voorbaat veel succes met de lotenverkoop.

Jos van Lanen, Penningmeester

Basketbalvereniging Rush Uden

Leaderboard 728x90

Pagina 1 van 2