Nieuws Bestuur

BV RUSH Logo2014 def

zaterdag, 16 september 2017 07:20

De Grote Clubactie 2017 gaat van start!

Geschreven door

groteclubactie17 

Beste leden, 

De GROTE CLUBACTIE  gaat vanaf vandaag, zaterdag 16 september, weer van start.

We willen jullie vragen om zoveel mogelijk loten te verkopen aan, je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, opa`s en oma`s, buren, vrienden etc. We hebben als basketbalclub dit geld hard nodig, zodat we kunnen blijven investeren in goede materialen.
De loten zijn eventueel ook digitaal te koop via deze link: KLIK HIER OM ONLINE MEE TE DOEN    

Er zijn weer verschillende prijzen te winnen met de 20-loten-actie.  En misschien een idee voor de oudere teams, koop samen met je teamgenoten een SUPERLOT! Of probeer een SUPERLOT te verkopen.

Vorig jaar hebben jullie een heel mooi bedrag binnen gehaald, bijna 800 euro. Natuurlijk hopen wij dat we dit bedrag weer halen...en misschien nog wel meer!

IMG 7929                                              

Alle boekjes graag eind november 2017 aan mij retour. Alvast bedankt voor jullie inzet en veel succes met de verkoop!     


Met vriendelijke groet,

Anne-Marie Molhuijsen

 

Leaderboard 728x90

dinsdag, 11 juli 2017 17:23

Reminder van de penningmeester

Geschreven door

ter herinnering en informatie:

 

In de week van 24 juli 2017 (week 40), wordt de halfjaarlijkse contributie, seizoen 2017-2018 bij u geïncasseerd.

woensdag, 21 december 2016 20:30

Contributie indexatie per 1 januari 2017

Geschreven door

Beste leden, beste ouders/verzorgers van leden,

Met deze brief willen wij u informeren over het feit dat we een indexatie van 1% zullen toepassen op de verenigingscontributie per 1 januari 2017, zoals aangekondigd tijdens de ALV juni 2016.

woensdag, 14 december 2016 12:00

Uitreiking Subway tegoedbonnen

Geschreven door

Afgelopen zaterdag 10 december 2016, zijn de 2 tegoedbonnen van onze sponsor Subway uitgedeeld aan twee van onze jeugdleden die de meeste loten van De Grote Clubactie hadden verkocht.

dinsdag, 13 december 2016 16:34

Grote Clubactie, Groot succes!

Geschreven door

Beste leden,

Wij bedanken jullie voor jullie enorme inzet, verkoop loten, voor de Grote Clubactie 2016. Resultaat dit jaar, 338 stuks loten, die vooral door de jeugdteams zijn verkocht. 
80% van de totale opbrengst is voor de club, dus konden wij op 12 december bij Intersport Superstore aan de St Jansstraat Uden, een cheque in ontvangst nemen ter waarde van € 791,40.

In dit bedrag hadden wij reeds een gedeelte gereserveerd voor de aanschaf van basketballen die hoog nodig aan vervanging toe waren. De ballen zijn inmiddels vervangen, mede door financiële ondersteuning van onze sponsors, Erik Braks Bouw en Metsel Bedrijf en Kombi-Bouw Bouwmaterialen.

Nogmaals iedereen bedankt die hieraan zijn steentje heeft bijgedragen.

Anne-Marie Molhuijsen, TC
Jos van Lanen, Penningmeester BV Rush Uden

IMG 7930 IMG 7929

Enorm geschrokken en bedroefd hebben we vernomen dat onze oud voorzitter Kees van Vugt afgelopen zaterdag is overleden. Kees hebben we gekend als een sociaal persoon die voor iedereen klaar stond. Ook voor Rush heeft hij zich enorm ingezet naast alle andere activiteiten.
We wensen zijn kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden enorm veel sterkte met dit grote verlies.
Lees hieronder het artikel geplaatst in het Brabants Dagblad.

Onecandle  KeesvVugt
 
Kees van Vugt uit Uden is zaterdag op 67-jarige leeftijd overleden. De oud-onderwijzer overleed na een kort ziekbed. Hoewel Van Vugt er zelf altijd bescheiden over bleef, was hij een zeer actief vrijwilliger die bij heel veel verenigingen geliefd was. 

Van Vugt is geboren in Loosbroek maar woonde vanaf zijn zesde in Uden. SkyLine sport, Huize Sint Jan, Stichting schoolsport, Sportgala, de Trap in en KBO Brabant zijn allemaal verenigingen waar Van Vugt erg gemist zal worden.

Vrijwilliger
In 2012 kreeg hij de Vrijwilligerspenning van de gemeente Uden. Van Vugt en bewegende kinderen waren onlosmakelijk met elkaar verbonden. ,,De Stichting Schoolsport functioneert niet zonder Kees”, zei Karel van der Leegt bij de uitreiking van de penning in 2012. ,,Iedere vrijwilliger is evenveel waard voor de club”, zei Van Vugt toen.

In de lange lijst van zijn activiteiten horen ook genoemd te worden de Jumelage Lippstadt-Uden, basketbalvereniging Rush, Museum voor Religieuze Kunst, de verkeersouders en basisschool de De Wijde Wereld.

Van Vugt verloor zijn vrouw José in 2009 en heeft vijf kinderen en zes kleinkinderen.

Vrijdag 25 november is het afscheid van Kees van Vugt in de Kruisherenkapel in Uden om 14.45 uur.

maandag, 26 september 2016 17:02

De Grote Clubactie 2016 gaat van start!

Geschreven door

De grote Clubactie gaat weer van start op zaterdag 1 oktober 2016

ballen 

Beste leden, 


Zaterdag 1 oktober starten we weer met de verkoop van de Grote Clubactie loten. We hopen natuurlijk dat jullie nóg meer loten gaan verkopen dan vorig jaar! De lotenboekjes worden uitgedeeld tijdens de trainingen. Mocht je boekje vol zijn en je wilt er nog een, dat kan natuurlijk. Vraag er gerust om (aan Anne-Marie). Ook zijn de loten weer digitaal te bestellen via onderstaande link. Vraag je ouders, opa`s, oma`s, tantes en ooms, buren en kennissen of ze een loten willen komen om zo BV Rush te steunen. Succes allemaal!

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van onze Basketbalvereniging Rush.

Door uw aankoop van loten (€ 3,- per lot) kan Basketbalvereniging Rush haar doelen realiseren. Enkele voorbeelden: organiseren van toernooien, basketbalkamp...Dit jaar is dit o.a. voor nieuwe basketballen. Daarnaast zijn er weer prachtige prijzen te winnen.

Dit jaar zijn er weer mooie prijzen te verdienen voor degene die de meeste loten verkopen o.a.

- De 20 loten actie, bij 20 of meer verkochte loten krijgt de lotenverkoper een gratis pretparkkaartje (geldig bij Slagharen, Bobbejaanland en Schiphol behind the scenes, 1 gratis entreekaart i.c.m. 1 volbetalende persoon) en/of 65% korting op een artikel in de Masita webshop. (informatie staat in het lotenboekje.)

- Alle verkopende leden ontvangen een Pathé Thuis film (informatie staat in het lotenboekje.)

- Een  Subway eatfreshtrns cadeaubon à 5 euro voor de nummer 1 en 2 die de meeste loten hebben verkocht! Succes met de verkoop (start op 1 oktober 2016)!

 

KLIK HIER OM ONLINE MEE TE DOEN (vanaf 1 oktober)

Hopelijk kunnen we weer rekenen op jullie aandeel hierin en wensen je bij voorbaat veel succes met de lotenverkoop.

Jos van Lanen, Penningmeester

Basketbalvereniging Rush Uden

Leaderboard 728x90

woensdag, 13 juli 2016 12:55

Bericht van de Penningmeester

Geschreven door

Beste leden,

Vooraankondiging incasso contributie, seizoen 1  2016-2017. (juli t/m december 2016):

zondag, 21 februari 2016 16:03

Nieuw rubriek: Vacatures

Geschreven door

Beste lezer, geacht lid en/of betrokkene van Rush,

Zoals aangekondigd in de nieuwsbrief hebben we nu een aparte pagina gemaakt waarop we onze vacatures bekend maken. Kijk hier!

Ondanks we eind vorig jaar veel aanmeldingen hebben gekregen van diverse vrijwilligers om taken uit te voeren bij BV Rush, zijn we nog steeds op zoek naar de invulling van bepaalde, specifieke functies. Deze invulling is voor Rush uitermate belangrijk!

We zijn enorm blij met de vele handjes bij de Activiteitencommissie en het ontstaan van een nieuwe PR- en Sponsorcommissie. Een ieder heeft gezien dat beide commissies al erg veel hebben betekend de laatste weken. Ook buiten Rush om wordt onze vereniging goed en zeer positief opgemerkt en dat is natuurlijk fantastisch!

Ondanks deze positieve veranderingen zijn er ook nog steeds wel zorgpuntjes. Rush kan niet bestaan zonder een Bestuur, Technische Commissie en Wedstrijdsecretariaat. Voor het Bestuur en de TC zijn er vorig jaar oplossingen gekomen. Deze twee afdelingen zijn momenteel goed bezet. Daarentegen zien we problemen bij het Wedstrijdsecretariaat. Hier zijn onvoldoende handjes om de essentiele taken uit te voeren. Hierdoor verlopen zaken niet zoals ze behoren en dat wekt (onnodig) irritaties en in sommige gevallen zelfs boetes op. Dit moet verbeterd worden.

De afgelopen weken hebben we intern hard gewerkt aan onze organisatiestructuur om duidelijk in beeld te krijgen om welke taken het gaat. Een globaal overzicht van deze organisatiestructuur oftwel het BV Rush Landschap is te zien op deze pagina.

Voor alle commissies en onderdelen zijn de taken benoemd en verdeeld onder zogenaamde kerntaken. Deze kerntaken zijn afgebakende gehelen die prima door één of meerdere vrijwilligers opgepakt kunnen worden, zonder een overdaad van andere taken op zijn/haar bordje te krijgen. Hoe vaak komt het niet voor dat vrijwilligers steeds meer te doen krijgen, ipv dat het gemakkelijker wordt. We hopen hiermee een nieuwe weg en methode te hebben ingeslagen.

Hierbij het vriendelijke verzoek om met regelmaat eens een kijkje te nemen op de vacature-pagina. Misschien zit er wel iets voor jou bij. Bij enige twijfel of interesse, schroom niet om contact op te nemen (door het formulier in te vullen). We zullen in gezamenlijkheid en alle eerlijkheid verkennen of een bepaalde functie en/of taak bij je past. Het moet natuurlijk juist voor alle partijen een goed gevoel geven.

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen als nieuw lid van het vrijwilligersteam van BV Rush!

Met vriendelijke groet,

BV RUSH Logo2014 def

Ron Creutzburg
Voorzitter BV Rush 

zondag, 17 januari 2016 22:26

Bericht van de Penningmeester

Geschreven door

17 januari 2016

Reminder:

In de week van 25 januari 2016, wordt de halfjaarlijkse contributie, seizoen 2015-2016 geïncasseerd.

Let op: Bij onterechte storneringen wordt het contributiebedrag verhoogd met € 15,- extra administratiekosten.

Met vriendelijke groet.

Pagina 1 van 2