De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Bestuur & Commissies

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Beste leden,

De GROTE CLUBACTIE  gaat a.s. zaterdag, 15 september 2018, weer van start. Door loten te verkopen help jij Rush en kunnen we blijven investeren in o.a. goede materialen.

Koop Loten Online

Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 15 september 2018 is de start van de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij opnieuw mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is: Extra opslagmogelijkheden voor onze sportmaterialen en voor onderhoud/ reparatie elektronische scoreborden. Evt. een zomerkamp organiseren voor de jeugdleden.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  
Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij/Zij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

Online:
Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op onze online verkooppagina een lot van onze club te kopen. Je komt op deze verkooppagina door te klikken op: Koop Loten Online. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld. (Zie voor overige prijzen: https://clubactie.nl/prijzen)

Wanneer is de actie ten einde?
De lotenverkoop (inleveren verkoopboekjes), Grote Clubactie 2018, eindigt op woensdag 7 november 2018. Dit is de uiterste datum, maandag 5 november is ook mogelijk of eerder.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Anne-Marie Molhuijsen, of trainer/coach, vóór 7 november 2018. Zij zorgt (en) ervoor dat het verder in orde komt.

Tip!
Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2018 is o.a. Zomerkamp.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Anne-Marie Molhuijsen en Jos van Lanen


Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Datum : maandag 19 augustus 2019
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Gossimijne Veghel
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills