De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Wedstrijdverslagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

23 maart ’19: Vandaag de zevende wedstrijd in de voorjaarscompetitie, thuis tegen Barons M16-1.

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we de zevende wedstrijd in de competitie thuis tegen Barons M16-1. De eerste helft speelden we ruim onder ons normale niveau en werden dan ook op alle fronten overtroefd door onze tegenstander Barons. In het eerste kwart wisten we het verschil nog enigszins te beperken tot tien punten. Voor ons scoorden Hidde (fast-break), Luuk (rebound) en Jasper).

Tussenstand 6-16.

 

1ste helft – 2de kwart             

In het 2de kwart ging het niveau aan onze kant nog verder omlaag. We openden nog wel de score door Enes (rebound), maar daarna liep Barons bij ons weg en was het verschil 23 punten, waarna wij weer via Jasper (rebound) tegen wisten te scoren. Ook in de rest van het kwart was het vooral Barons die het betere spel liet zien. Wij wisten nog via Hidde (assist Youenn) en Luuk (2de vrije worp) drie schamele puntjes aan ons totaal toe te voegen.

Ruststand 13-43

 

2de helft – 1ste kwart

In de rust volgde een donderspeech van onze coach Jesper en dat was direct te merken aan het vertoonde spel en ieders inzet. In dit kwart waren we gelijkwaardig aan onze tegenstander. Luuk (1ste vrije worp) verzorgde de eerste score voor ons. Nadat ook Barons een vrije worp wist te scoren, was het Jasper (fast-break) en nogmaals Jasper (assist Hidde) die voor ons wist tegen te scoren. Na twee scores van Barons, verkleinden wij de achterstand tot 24 punten door scores van Youenn (beide vrije worpen), Youenn, Luuk en Jasper (1ste vrije worp). De laatste twee scores van dit kwart waren weer voor Barons. Uiteindelijk sloten we dit kwart winnend af met 12-11.

Tussenstand 25-54.

2de helft – 2de kwart

In het laatste kwart waren wij duidelijk de bovenliggende partij en was het weer genieten vanaf de tribune. Joep (assist Luuk) opende in dit kwart de score. Na een score van Barons was het Luuk (2de vrije worp) en nogmaals Luuk (fast-break) die het verschil naar 25 punten bracht. In het midden van het kwart werd er om en om gescoord en wist Ruben (assist Jasper na een mooie actie) en nogmaals Ruben via een 3-punter (assist Youenn) voor ons te scoren. In het laatste gedeelte van het kwart werden we duidelijk sterker en door scores van Luuk (assist Aleksei), Ruben (assist Youenn), Youenn (assist Jasper), Jasper (beide vrije worpen) en Ruben (assist Aleksei) werd het verschil nog verder verkleind. Eindscore van dit kwart was 20-10 in ons voordeel. Uiteindelijk helaas wel verloren, maar de 2de helft toont wel aan dat er meer in zit.

Eindstand 45-64.

 

Totaal overzicht scores

Luuk 11 punten

Hidde 4 punten

Joep 2 punten

Enes 2 punten

Ruben 9 punten

Jasper 11 punten

Youenn 6 punten

 

 


Verslag: Gerard Landman, foto’s Anne-Marie Molhuijsen


Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch