De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

BV Rush Lidmaatschap

 •  

  1. Drie proeftrainingen mag je meedoen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden van BV Rush. Kijk even op de site of neem contact op met de Technische Commissie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om na te gaan bij welk team je wordt ingedeeld en op welke tijd het team traint. De leden van de TC lichten dan ook de betreffende trainer in.
  2. Je vult het digitale aanmeldingsformulier hieronder in.
  Wil je je niet via de website aanmelden, dan kan dat ook door het downloaden van een

  document.pngAanmeldingsformulier BV Rush - 2018
  .
  Het formulier dien je volledig in te vullen, voorzien van een pasfoto. Je kunt het formulier tijdens de trainingen aan de trainer overhandigen of aan leden van de Jeugd en Technische Commissie.
  3. Om competitie te spelen dien je een Rush tenue te bestellen. Dit kan door op de site op de home-pagina aan de rechter kant op ‘Rush tenue bestellen? Bestel hem door 'hier’ te klikken.
  4. Met onmiddellijke ingang mag je mee trainen. Samen met de trainer/coach en eventueel de TC wordt bepaald wanneer je in de competitie start.

 • Contributie:
  tot en met 12 jaar € 17,46 per maand voor spelende leden
  13 tot en met 18 jaar € 18,98 per maand voor spelende leden
  Vanaf 19 jaar € 23,60 per maand voor spelende leden
  Vanaf 19 jaar € 18,47 per maand voor recreanten

  Bij toetreding als lid is een inschrijfgeld van € 5,-- verschuldigd ter dekking van administratiekosten U bent verplicht minimaal één jaar lid te blijven van de vereniging Jeugdleden zijn verplicht competitie te spelen Opzegging van het lidmaatschap geschiedt door schriftelijke mededeling aan de ledenadministratie. Royement vindt plaats door het bestuur indien een lid, na schriftelijke aanmaning door het bestuur, 3 maanden of meer nalatig is in het voldoen aan zijn of haar geldelijke verplichtingen, of indien het lid de belangen van de vereniging in woord en/of daad heeft geschaad.

  Contributie zal, via machtiging, automatisch per half jaar vooruit worden afgeschreven. Dit zal plaats vinden op 26 januari en op 26 juli. Opzeggen lidmaatschap, dient 1 maand voor verstrijken van halfjaarlijkse periode plaats te vinden. Indien opzegging te laat plaatsvindt zal er geen verrekening zijn van de reeds afgeschreven contributie, over de eerstvolgende periode. Tijdens ziekte en blessure (langer dan 4 weken) is men geen contributie verschuldigd indien men dit zelf gemeld heeft aan de penningmeester. Over de vakantiemaanden is men ook contributie verschuldigd. (informatie bij penningmeester Jos Van Lanen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


  Let op: - het aanmeldingsformulier is tevens de machtiging en dient dus ondertekend te worden door degene die tekenbevoegdheid heeft voor het ingevulde rekeningnummer. - Onterechte storneringen, ook die in geval van onvoldoende saldo, zullen worden beboet met € 15,- administratiekosten!

  Ieder lid is verplicht de door hem of haar aangebrachte schade aan eigendommen van de vereniging of aan bij de vereniging in gebruik zijnde eigendommen van derden te vergoeden.

  Alle leden vanaf de leeftijdscategorie U14 zijn verplicht taken te verrichten binnen de vereniging zoals scheidsrechter en/of tafelbezetting bij wedstrijden zoals aangegeven in het wedstrijdprogramma.

  Ieder lid is verplicht te verschijnen bij wedstrijden en trainingen waarvoor hij op een of andere wijze is uitgenodigd. Bij wedstrijden is men verplicht te verschijnen in het officiële tenue van de vereniging. Bij inlevering van het aanmeldingsformulier dient tevens het bestelformulier RUSH TENUE ingeleverd te worden. Nadat het bedrag van € 57,50 is bijgeschreven op IBAN NL34INGB0002006241 t.n.v. BV Rush onder vermelding van “tenue zoon/dochter”, zal het tenue besteld worden.

  Indien leden verhinderd zijn deel te nemen aan trainingen of wedstrijden dienen zij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 2 dagen voor de training of wedstrijd, de trainer of coach op deugdelijke wijze in kennis te stellen van hen niet verschijnen.

RUSH Aanmeldingsformulier
Persoonlijke informatie

Vul de verplichte velden (*) aub in
Overig

Vul de verplichte velden (*) aub in


Gegevensbescherming (AVG)

In het kader van AVG zijn wij verplicht te vragen wanneer je lid wilt worden van basketbalvereniging Rush, om akkoord te gaan en toestemming te geven om jouw persoonlijke gegevens te verwerken voor administratieve doeleinden.
Daarnaast willen we je er op wijzen dat er (team)foto’s en video’s gemaakt kunnen worden die mogelijk digitaal gebruikt worden op de Rush website of Rush-uitingen in de krant of op Social Media.
Mocht je hiermee niet akkoord willen gaan, dan vragen we je naast het beantwoorden van deze  vraag, dit ook tijdens evenementen nadrukkelijk zelf te melden zodat er rekening mee gehouden kan worden.

Financieel-administratief
Security
Powered by BreezingForms